Hegedűs, Mónika (2018) Csonthéjas termésű gyümölcsökből készült pálinkák és alapanyagaik jellemzői. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2025.12.31.) |
| Kulcsszavak: | ENTZ390186; Budapest; Pálinkamester szakmérnök szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. [70-73].; Élip. tanszéki jel; Italtechnológia; Pálinkafőzés; Gyümölcspálinka; Pálinkaversenyek; Csonthéjas gyümölcsök; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:18 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/921 |


