MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Csonthéjas termésű gyümölcsökből készült pálinkák és alapanyagaik jellemzői

Hegedűs, Mónika (2018) Csonthéjas termésű gyümölcsökből készült pálinkák és alapanyagaik jellemzői. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2025.12.31.)
Kulcsszavak: ENTZ390186; Budapest; Pálinkamester szakmérnök szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. [70-73].; Élip. tanszéki jel; Italtechnológia; Pálinkafőzés; Gyümölcspálinka; Pálinkaversenyek; Csonthéjas gyümölcsök;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:18
Intézet: BUDAI CAMPUS
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/921
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése