Debreczeni-Kis, Anita (2017) Csomagolástechnológiai optimalizáció a Szarvasi Mozzarella Kft.-nél. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Debreczeni-Kis_Anita.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Debreczeni-Kis_Anita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375945; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, tartósítóipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 46-47.; Kot. tanszéki jel; Csomagolástechnika; Mozzarella; Élelmiszerminőség; HACCP rendszer; GMP; Sajtgyártás; Mozzarella; Csomagolástechnika; Élelmiszerbiztonság; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:18 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Babinszki-Székely, Dóra - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/918 |