MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Csomagolástechnológiai optimalizáció a Szarvasi Mozzarella Kft.-nél

Debreczeni-Kis, Anita (2017) Csomagolástechnológiai optimalizáció a Szarvasi Mozzarella Kft.-nél. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Debreczeni-Kis_Anita.pdf] Szöveg
Debreczeni-Kis_Anita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375945; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, tartósítóipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 46-47.; Kot. tanszéki jel; Csomagolástechnika; Mozzarella; Élelmiszerminőség; HACCP rendszer; GMP; Sajtgyártás; Mozzarella; Csomagolástechnika; Élelmiszerbiztonság;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:18
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Babinszki-Székely, Dóra
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/918
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése