MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Csomagolási innovációs lehetőségek az instant levesek piacán

Bojti, Zsuzsanna (2012) Csomagolási innovációs lehetőségek az instant levesek piacán. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bojti_Zsuzsanna.pdf] Szöveg
Bojti_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326652; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 52-53.; Kot. tanszéki jel; Csomagolástechnika; Élelmiszer-csomagolás; Instant termékek; Levespor;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:18
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Monspartné, Sényi Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/916
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése