Kovács, Beatrix (2014) Csokoládétermékek reológiai tulajdonságainak összefüggése a kakaóvaj tartalommal. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kovacs_Beatrix.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kovacs_Beatrix.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (649kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369306; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 34.; Gb. tanszéki jel; Csokoládé; Reológiai vizsgálatok; Viszkozitás mérés; Kakaóvaj; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/912 |