MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Csokoládétermékek reológiai tulajdonságainak összefüggése a kakaóvaj tartalommal

Kovács, Beatrix (2014) Csokoládétermékek reológiai tulajdonságainak összefüggése a kakaóvaj tartalommal. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovacs_Beatrix.pdf] Szöveg
Kovacs_Beatrix.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (649kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369306; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 34.; Gb. tanszéki jel; Csokoládé; Reológiai vizsgálatok; Viszkozitás mérés; Kakaóvaj;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/912
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése