Tompos, Barbara (2013) Csokoládés töltelékkrémek viszkozitásának és érzékszervi tulajdonságainak kapcsolata a termék összetételével. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Tompos_Barbara.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Tompos_Barbara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ333976; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: édes- és zsiradékipari technológiák; Bibliogr.: p. 46-47.; Gb. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/911 |