Pecznyik, Csilla (2019) Csokoládé, kávé és tea termékek jelölésén önkéntesen feltüntethető állítások jelölési útmutatója. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Fogarasi-Pecznyik_Csilla.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Fogarasi-Pecznyik_Csilla.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391696; Budapest; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 46-50.; Gb. tanszéki jel; Csokoládé; Kávé; Tea; Élelmiszerjelölés; Tápanyagtartalom; Gluténmentes élelmiszerek; Laktózmentes termékek; Koffeintartalom; Kézműves édesipari termékek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/908 |