Bohus, Veronika (2019) A csokoládé biológiailag aktív anyagainak élettani hatása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bohus_Veronika.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bohus_Veronika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (4MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391692; Budapest; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 57-82.; Gb. tanszéki jel; Táplálkozás-élettan; Csokoládé; Antioxidáns kapacitás; Szív- és érrendszeri betegségek; Immunrendszer; Emésztőrendszer; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 11:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/905 |