MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A csokoládé biológiailag aktív anyagainak élettani hatása

Bohus, Veronika (2019) A csokoládé biológiailag aktív anyagainak élettani hatása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bohus_Veronika.pdf] Szöveg
Bohus_Veronika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (4MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ391692; Budapest; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 57-82.; Gb. tanszéki jel; Táplálkozás-élettan; Csokoládé; Antioxidáns kapacitás; Szív- és érrendszeri betegségek; Immunrendszer; Emésztőrendszer;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 11:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/905
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése