Tóth Kovács, Bence (2015) A csíráztatás hatása különböző magvak kémiai jellemzőire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Toth_Kovacs_Bence.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Toth_Kovacs_Bence.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (829kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ370038; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 32-33.; Gb. tanszéki jel; Magcsírázás; Árpa; Barna rízs; Vörös lencse; Beltartalmi vizsgálat; Polifenolok; Antioxidáns kapacitás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 09:09 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/900 |