MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Zöldségspirál jellegű termékek fejlesztése, érzékszervi vizsgálatai, valamint konyhatechnikai feldolgozásuk során végbemenő kémiai változások nyomon követése

Török, Laura Petra (2023) Zöldségspirál jellegű termékek fejlesztése, érzékszervi vizsgálatai, valamint konyhatechnikai feldolgozásuk során végbemenő kémiai változások nyomon követése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 818000297.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
818000297.pdf

Letöltés (10MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 818000297_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
818000297_szdkivonat1.pdf

Letöltés (128kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 818000297_szdmelleklet.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
818000297_szdmelleklet.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 818000297; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 818000297.pdf; 818000297_szdkivonat1.pdf; 818000297_szdmelleklet.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:30
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szedljak, Ildikó Judit
JA8Z4C
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8971
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése