Török, Laura Petra (2023) Zöldségspirál jellegű termékek fejlesztése, érzékszervi vizsgálatai, valamint konyhatechnikai feldolgozásuk során végbemenő kémiai változások nyomon követése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
818000297.pdf
Letöltés (10MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
818000297_szdkivonat1.pdf
Letöltés (128kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
818000297_szdmelleklet.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 818000297; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 818000297.pdf; 818000297_szdkivonat1.pdf; 818000297_szdmelleklet.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:30 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit JA8Z4C - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8971 |