MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kávépörkölés során végbemenő fizikai és kémiai változások hatása a kávék érzékszervi minőségére

Keszler, Anna Zsófia (2023) Kávépörkölés során végbemenő fizikai és kémiai változások hatása a kávék érzékszervi minőségére. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 817964273.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
817964273.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 817964273_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
817964273_szdkivonat1.pdf

Letöltés (317kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 817964273; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szaktanácsadó; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-CSKTT; 817964273.pdf; 817964273_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:30
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Gere, Attila
M56EUG
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8952
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése