Keszler, Anna Zsófia (2023) Kávépörkölés során végbemenő fizikai és kémiai változások hatása a kávék érzékszervi minőségére. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
817964273.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
817964273_szdkivonat1.pdf
Letöltés (317kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 817964273; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szaktanácsadó; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-CSKTT; 817964273.pdf; 817964273_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
| Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:30 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Gere, Attila M56EUG - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8952 |


