Penksza, Péter (2012) Csicsókaliszt, mint természetes állománykialakító. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Penksza_Peter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Penksza_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326665; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 46-49.; Kot. tanszéki jel; Csicsóka termékek; Inulin; Zöldségfeldolgozás; Állományjavítók; Csicsókaliszt; Kakaós tej; Zsírpótló gél; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 09:08 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhász, Réka - - Konzulens Barta, József - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/893 |