Penksza, Péter (2012) Csicsókaliszt, mint természetes állománykialakító. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegPenksza_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ326665; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 46-49.; Kot. tanszéki jel; Csicsóka termékek; Inulin; Zöldségfeldolgozás; Állományjavítók; Csicsókaliszt; Kakaós tej; Zsírpótló gél; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 09:08 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhász, Réka - - Konzulens Barta, József - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/893 |


