MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Csicsókachips előállítási lehetőségeinek vizsgálata

Visnyei, Bettina (2012) Csicsókachips előállítási lehetőségeinek vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Visnyei_Bettina.pdf] Szöveg
Visnyei_Bettina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326667; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 45-46.; Kot. tanszéki jel; Csicsóka termékek; Csicsóka; Chips; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 09:07
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
Konzulens
Barta, József
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/892
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése