Hencz, Anita (2023) Development of an anzymatic biosensor for nitrogen control for alcoholic fermentation. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
817519362.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 817519362; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-EN-ELELM; 817519362.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
| Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:29 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Baranyai, László J6GEZB - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8884 |


