MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Development of an anzymatic biosensor for nitrogen control for alcoholic fermentation

Hencz, Anita (2023) Development of an anzymatic biosensor for nitrogen control for alcoholic fermentation. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 817519362.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
817519362.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 817519362; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-EN-ELELM; 817519362.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:29
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Baranyai, László
J6GEZB
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8884
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése