MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Aromafeltáró enzimek hatása vörösborok finomanalitikai és érzékszervi tulajdonságaira

Udvarhelyi, Eszter Klára (2023) Aromafeltáró enzimek hatása vörösborok finomanalitikai és érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 817387435.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
817387435.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 817387435; Szőlészeti és Borászati Intézet; fac_eng; Szőlész-borász mérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-SZBOR; 817387435.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:29
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szövényi, Áron Pál
T3XC8J
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8872
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése