Udvarhelyi, Eszter Klára (2023) Aromafeltáró enzimek hatása vörösborok finomanalitikai és érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
817387435.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 817387435; Szőlészeti és Borászati Intézet; fac_eng; Szőlész-borász mérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-SZBOR; 817387435.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:29 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szövényi, Áron Pál T3XC8J - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8872 |