MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A cseresznye- és meggyfajták gyümölcsének antioxidáns hatásában megnyilvánuló genetikai variabilitás jellemzése

Kapás, Mariann (2012) A cseresznye- és meggyfajták gyümölcsének antioxidáns hatásában megnyilvánuló genetikai variabilitás jellemzése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kapas_Mariann.pdf] Szöveg
Kapas_Mariann.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ366005; Budapest; Kertészeti biotechnológia szakirány; Bibliogr.: p. 43-47.; Bi. tanszéki jel; Cseresznye; Meggy; Antioxidánsok; Genetikai variabilitás; Fajta-összehasonlítás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 09:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hegedűs, Attila
-
-
Konzulens
Stefanovitsné Bányai, Éva
-
-
Konzulens
Papp, Nóra
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/883
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése