MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Növényi- és állati eredetű tejporok felhasználásának hatása az édesipari termékek tulajdonságára

Meleg, Flóra Anna (2024) Növényi- és állati eredetű tejporok felhasználásának hatása az édesipari termékek tulajdonságára. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 816794104.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
816794104.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 816794104_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
816794104_szdkivonat1.pdf

Letöltés (122kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 816794104; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 816794104.pdf; 816794104_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:29
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Molnárné Jakab, Ivett
I9XQBH
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8804
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése