Borsi, Noémi (2023) A csokoládé 3D nyomtatási technológia típusai, fejlesztési lehetőségei. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
816787126_szdkivonat1.pdf
Letöltés (246kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
816787126.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 816787126; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-CSKTM; 816787126_szdkivonat1.pdf; 816787126.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:29 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála UF3P5L - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8800 |