MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A csokoládé 3D nyomtatási technológia típusai, fejlesztési lehetőségei

Borsi, Noémi (2023) A csokoládé 3D nyomtatási technológia típusai, fejlesztési lehetőségei. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 816787126_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
816787126_szdkivonat1.pdf

Letöltés (246kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 816787126.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
816787126.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 816787126; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-CSKTM; 816787126_szdkivonat1.pdf; 816787126.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:29
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála
UF3P5L
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8800
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése