MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Változó Savfok Hatása Kenyér Eltarthatóságára

Viczena, Áron (2024) Változó Savfok Hatása Kenyér Eltarthatóságára. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814341001_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814341001_szdkivonat1.pdf

Letöltés (175kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814341001.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814341001.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814341001_szdmelleklet.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814341001_szdmelleklet.pdf

Letöltés (175kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814341001; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 814341001_szdkivonat1.pdf; 814341001.pdf; 814341001_szdmelleklet.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála
UF3P5L
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8561
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése