Tóth, Ádám András (2023) Hidegen kivonatolt kávé minőség megőrzési idejének hosszabbítása nagy hidrosztatikus nyomású kezeléssel. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of 814340393.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
814340393.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 8 Július 2028.
Letöltés (2MB)
![[thumbnail of 814340393_szdkivonat1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
814340393_szdkivonat1.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 8 Július 2028.
Letöltés (402kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 814340393; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-CSKTM; 814340393.pdf; 814340393_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:25 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István NX7NU0 - Konzulens Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála UF3P5L - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8518 |