MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Hidegen kivonatolt kávé minőség megőrzési idejének hosszabbítása nagy hidrosztatikus nyomású kezeléssel

Tóth, Ádám András (2023) Hidegen kivonatolt kávé minőség megőrzési idejének hosszabbítása nagy hidrosztatikus nyomású kezeléssel. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814340393.pdf] Szöveg
814340393.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 8 Július 2028.

Letöltés (2MB)
[thumbnail of 814340393_szdkivonat1.pdf] Szöveg
814340393_szdkivonat1.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 8 Július 2028.

Letöltés (402kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814340393; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök; szakirányú továbbképzés; S-BUD-L-HU-CSKTM; 814340393.pdf; 814340393_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:25
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
NX7NU0
-
Konzulens
Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála
UF3P5L
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8518
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése