Huszár, István (2024) Pezsgő alapborok borkőstabilizálási lehetőségei. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
814339864.pdf
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
814339864_szdkivonat1.pdf
Letöltés (118kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 814339864; Szőlészeti és Borászati Intézet; fac_eng; Szőlész-borász mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-SZBOR; 814339864.pdf; 814339864_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:25 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szövényi, Áron Pál T3XC8J - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8493 |