MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Craft beer dealcoholisation by osmotic distillation

Szita, Balázs (2017) Craft beer dealcoholisation by osmotic distillation. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Szita_Balazs.pdf] Szöveg
Szita_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375745; Fisciano; Élelmiszermérnök (MSc) szak, élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 45-47.; Sör. tanszéki jel; Kézműves sörök; Ozmotikus desztilláció; Alkoholtartalom; Alkoholmentes sörök;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 09:03
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Márki, Edit
-
-
Konzulens
Vatai, Gyula
-
-
Konzulens
Varga, Áron
-
-
Konzulens
Liguori, Loredana
-
-
Konzulens
Di Matteo, Marisa
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/846
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése