Szita, Balázs (2017) Craft beer dealcoholisation by osmotic distillation. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Szita_Balazs.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Szita_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375745; Fisciano; Élelmiszermérnök (MSc) szak, élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 45-47.; Sör. tanszéki jel; Kézműves sörök; Ozmotikus desztilláció; Alkoholtartalom; Alkoholmentes sörök; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 09:03 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Márki, Edit - - Konzulens Vatai, Gyula - - Konzulens Varga, Áron - - Konzulens Liguori, Loredana - - Konzulens Di Matteo, Marisa - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/846 |