Neuberger, Petra (2018) Comparison of nutritional characteristics of different insect species eligible for human consumption. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | Hozzáférési nyilatkozat hiányában a dolgozat nem elérhető |
Kulcsszavak: | ENTZ390703; Budapest; MSc Food Science, Food economy product handling and logistics; Bibliogr.: p. 45-49.; Áf. tanszéki jel; Rovarfogyasztás; Táplálkozás-élettan; Táplálkozásbiztonság; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 24 Okt 2023 09:00 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Gere, Attila - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/836 |