MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Comparison of nutritional characteristics of different insect species eligible for human consumption

Neuberger, Petra (2018) Comparison of nutritional characteristics of different insect species eligible for human consumption. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Hozzáférési nyilatkozat hiányában a dolgozat nem elérhető
Kulcsszavak: ENTZ390703; Budapest; MSc Food Science, Food economy product handling and logistics; Bibliogr.: p. 45-49.; Áf. tanszéki jel; Rovarfogyasztás; Táplálkozás-élettan; Táplálkozásbiztonság;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 24 Okt 2023 09:00
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Gere, Attila
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/836
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése