MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Membránszűréssel koncentrált céklalé extraktum felhasználása tejtermékek funkcionális tulajdonságainak javítása érdekében

Szomszéd, Aliz (2024) Membránszűréssel koncentrált céklalé extraktum felhasználása tejtermékek funkcionális tulajdonságainak javítása érdekében. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814336486.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814336486.pdf

Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814336486_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814336486_szdkivonat1.pdf

Letöltés (373kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814336486; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Biomérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-BIOME; 814336486.pdf; 814336486_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Csighy, Attila
SUZVTY
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8289
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése