Do, Thu Huong (2024) The availability and attractiveness of Vietnamese cuisine in Budapest. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
814335555.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
814335555_szdkivonat1.pdf
Letöltés (370kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 814335555; Vidékfejlesztés és Fenntartható Gazdaság Intézet; fac_med; Turizmus-vendéglátás; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-GYO-N-EN-TURVE; 814335555.pdf; 814335555_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:22 |
Intézet: | KÁROLY RÓBERT CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pallás, Edit Ilona FR2BDQ - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8229 |