Prohászka, Borbála (2019) Citromaroma kifejlesztése kávétermékekben : A citromaroma kifejlődését befolyásoló tényezők tanulmányozása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Prohaszka_Borbala_DI.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Prohaszka_Borbala_DI.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397968; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 44-45.; Gb. tanszéki jel; Kávé; Ízesített kávé; Citrom; Aromaanyagok; Elektronikus orr; Keserű íz; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 28 Szep 2023 14:17 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/818 |