MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Citromaroma kifejlesztése kávétermékekben : A citromaroma kifejlődését befolyásoló tényezők tanulmányozása

Prohászka, Borbála (2019) Citromaroma kifejlesztése kávétermékekben : A citromaroma kifejlődését befolyásoló tényezők tanulmányozása. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Prohaszka_Borbala_DI.pdf] Szöveg
Prohaszka_Borbala_DI.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ397968; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 44-45.; Gb. tanszéki jel; Kávé; Ízesített kávé; Citrom; Aromaanyagok; Elektronikus orr; Keserű íz; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 28 Szep 2023 14:17
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/818
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése