Somogyi, Nándor (2023) Színező élelmiszerek stabilizáló hatásának vizsgálata gyümölcslevek tárolása során. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
814334806.pdf
Letöltés (3MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
814334806_szdkivonat1.pdf
Letöltés (129kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 814334806; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-L-HU-ELELM; 814334806.pdf; 814334806_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:21 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Máté, Mónika Zsuzsanna CQLI2G - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8168 |