Máté, Viktória (2023) Magas olajsavtartalmú repceolaj oxidatív stabilitásának vizsgálata és összehasonlítása napraforgó olajjal sült burgonyapelletnél az ipari gyakorlatban. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of 814334204.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
814334204.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 12 Július 2028.
Letöltés (2MB)
![[thumbnail of 814334204_szdkivonat1.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
814334204_szdkivonat1.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 12 Július 2028.
Letöltés (108kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 814334204; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELBIZ; 814334204.pdf; 814334204_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:20 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála UF3P5L - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8118 |