MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Magas olajsavtartalmú repceolaj oxidatív stabilitásának vizsgálata és összehasonlítása napraforgó olajjal sült burgonyapelletnél az ipari gyakorlatban

Máté, Viktória (2023) Magas olajsavtartalmú repceolaj oxidatív stabilitásának vizsgálata és összehasonlítása napraforgó olajjal sült burgonyapelletnél az ipari gyakorlatban. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814334204.pdf] Szöveg
814334204.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 12 Július 2028.

Letöltés (2MB)
[thumbnail of 814334204_szdkivonat1.pdf] Szöveg
814334204_szdkivonat1.pdf - Leadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai ig 12 Július 2028.

Letöltés (108kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814334204; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELBIZ; 814334204.pdf; 814334204_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Dr. Kerti, Katalin Borbála
UF3P5L
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8118
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése