MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Gluténmentes, szénhidrátcsökkentett és rostban gazdag péksütemény fejlesztése

Radóczi, Lilla (2024) Gluténmentes, szénhidrátcsökkentett és rostban gazdag péksütemény fejlesztése. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814334039_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814334039_szdkivonat1.pdf

Letöltés (124kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814334039.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814334039.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814334039; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 814334039_szdkivonat1.pdf; 814334039.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:20
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kóczán, Györgyné Dr.
L5OQPB
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/8107
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése