MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Ciabatta fagyasztása, és felengedtetés utáni tulajdonságainak vizsgálata

Tóth, Orsolya (2015) Ciabatta fagyasztása, és felengedtetés utáni tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Toth_Orsolya.pdf] Szöveg
Toth_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ368920; Budapest; Élelmiszermérnök Msc, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 59-62.; Ht. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Ciabatta; Kenyérgyártás; Tésztavizsgálat; Fagyasztott élelmiszerek; Tartósítás. hűtés, fagyasztás;
Szakterület(ek): T Technology TS Manufactures
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 28 Szep 2023 13:02
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/810
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése