Tóth, Orsolya (2015) Ciabatta fagyasztása, és felengedtetés utáni tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegToth_Orsolya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ368920; Budapest; Élelmiszermérnök Msc, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 59-62.; Ht. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Ciabatta; Kenyérgyártás; Tésztavizsgálat; Fagyasztott élelmiszerek; Tartósítás. hűtés, fagyasztás; |
| Szakterület(ek): | T Technology TS Manufactures |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 28 Szep 2023 13:02 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/810 |


