MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Cherry Brandy likőr stabilitási tulajdonságának vizsgálata

Gózony, Virág (2012) Cherry Brandy likőr stabilitási tulajdonságának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gozony_Virag.pdf] Szöveg
Gozony_Virag.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326801; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 38-39.; Sör. tanszéki jel; Brandy; Likőrgyártás; Italtechnológia; Zwack Unicum Rt.; Stabilitás vizsgálat; Meggylé; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 28 Szep 2023 09:14
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Panyik, Gáborné
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/804
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése