Gózony, Virág (2012) Cherry Brandy likőr stabilitási tulajdonságának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gozony_Virag.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gozony_Virag.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326801; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 38-39.; Sör. tanszéki jel; Brandy; Likőrgyártás; Italtechnológia; Zwack Unicum Rt.; Stabilitás vizsgálat; Meggylé; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 28 Szep 2023 09:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/804 |