Gáspár, Gergely János (2017) Chardonnay szőlő pezsgősítése, bizonyos analitikai paraméterek változása az alkalmazott fajélesztők tükrében. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gaspar_Gergely_Janos.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gaspar_Gergely_Janos.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ374031; Budapest; Szőlő és borgazdaság szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 45-46.; Bor. tanszéki jel; Chardonnay; Pezsgőgyártás; Etyek-Budai borvidék; Egri borvidék; Szőlőbirtokok; Szőlőregeneráció; Szőlőrekonstrukció; Szőlőtermesztés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 28 Szep 2023 09:14 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/801 |