MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Spirulina algát tartalmazó gyümölcs smoothiek előállítása és vizsgálata

Pelhrimovszky, Zsófia (2023) Spirulina algát tartalmazó gyümölcs smoothiek előállítása és vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814332588.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814332588.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814332588_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814332588_szdkivonat1.pdf

Letöltés (120kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814332588; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 814332588.pdf; 814332588_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Szabó-Nótin, Beatrix
IS9W0F
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7998
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése