Almoheb, Zaher (2023) Thermal tolerance of foodborne pathogenic bacteria in fruit puree matrix. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
814332545.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
814332545_szdkivonat1.pdf
Letöltés (88kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 814332545; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-EN-ELBIZ; 814332545.pdf; 814332545_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:19 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiskó, Gabriella BFG3EB - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7996 |