MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A gellángumi édesipari célra történő felhasználásának lehetőségei

Kobulniczky, Orsolya (2024) A gellángumi édesipari célra történő felhasználásának lehetőségei. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814332425.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814332425.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814332425_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814332425_szdkivonat1.pdf

Letöltés (155kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814332425; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 814332425.pdf; 814332425_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Lambertné Meretei, Anikó
BLGTM1
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7986
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése