MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Evaluation of Sous Vide Chicken Breast Properties During Storage

Tamimi, Masagus Haidir (2023) Evaluation of Sous Vide Chicken Breast Properties During Storage. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 814331716.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814331716.pdf

Letöltés (8MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 814331716_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
814331716_szdkivonat1.pdf

Letöltés (164kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 814331716; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-EN-ELELM; 814331716.pdf; 814331716_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:19
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
MNC3FF
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7931
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése