Lachata, Bence (2014) Céklás szendvicskrém eltarthatóságának növelése fűszerkivonatokkal. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Lachata_Bence.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lachata_Bence.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371352; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 73-76.; Kot. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 28 Szep 2023 09:11 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Juhász, Réka - - Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/793 |