MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Céklás szendvicskrém eltarthatóságának növelése fűszerkivonatokkal

Lachata, Bence (2014) Céklás szendvicskrém eltarthatóságának növelése fűszerkivonatokkal. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Lachata_Bence.pdf] Szöveg
Lachata_Bence.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371352; Budapest; Élelmiszermérnök Msc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 73-76.; Kot. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 28 Szep 2023 09:11
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Juhász, Réka
-
-
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/793
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése