MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Céklalé beltartalmi összetevőinek vizsgálata a bepárlás hatására

Juhászné Kádár, Éva Ilona (2013) Céklalé beltartalmi összetevőinek vizsgálata a bepárlás hatására. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Juhaszne_Kadar_Eva_Ilona.pdf] Szöveg
Juhaszne_Kadar_Eva_Ilona.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ333764; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 42-44.; Kot. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2013
Utolsó változtatás: 28 Szep 2023 09:10
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Ivanics, Judit
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/792
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése