Némethné Kálmándi, Nóra (2018) Céklachips előállítása mikrohullámú vákuumszárítással és infusion technológia alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegNemethne_Kalmandi_Nora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ389008; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak,Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [44-47.]; Kot. tanszéki jel; Céklakészítmények; Chips; Vákuumszárítás; Mikrohullámú technika; Beltartalmi vizsgálat; Szorpciós izoterma; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 28 Szep 2023 09:10 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/790 |


