MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Céklachips előállítása mikrohullámú vákuumszárítással és infusion technológia alkalmazásával

Némethné Kálmándi, Nóra (2018) Céklachips előállítása mikrohullámú vákuumszárítással és infusion technológia alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nemethne_Kalmandi_Nora.pdf] Szöveg
Nemethne_Kalmandi_Nora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389008; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak,Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [44-47.]; Kot. tanszéki jel; Céklakészítmények; Chips; Vákuumszárítás; Mikrohullámú technika; Beltartalmi vizsgálat; Szorpciós izoterma;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 28 Szep 2023 09:10
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Stégerné Máté, Mónika
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/790
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése