Némethné Kálmándi, Nóra (2018) Céklachips előállítása mikrohullámú vákuumszárítással és infusion technológia alkalmazásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Nemethne_Kalmandi_Nora.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Nemethne_Kalmandi_Nora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389008; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak,Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [44-47.]; Kot. tanszéki jel; Céklakészítmények; Chips; Vákuumszárítás; Mikrohullámú technika; Beltartalmi vizsgálat; Szorpciós izoterma; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 28 Szep 2023 09:10 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/790 |