MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Cefreáztatás idejének és enzimkezelés hatásának vizsgálata Tramini szőlőfajta borában

Marek, Balázs (2016) Cefreáztatás idejének és enzimkezelés hatásának vizsgálata Tramini szőlőfajta borában. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Marek_Balazs.pdf] Szöveg
Marek_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (961kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371716; Budapest; Szőlész-borász mérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 24.; Bor. tanszéki jel; Borászat; Tramini; Profilanalízis; Szőlészet; Aromaanyagok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 28 Szep 2023 09:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nyitrainé Sárdy, Diána
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/783
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése