Marek, Balázs (2016) Cefreáztatás idejének és enzimkezelés hatásának vizsgálata Tramini szőlőfajta borában. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Marek_Balazs.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Marek_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (961kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371716; Budapest; Szőlész-borász mérnök Bsc szak; Bibliogr.: p. 24.; Bor. tanszéki jel; Borászat; Tramini; Profilanalízis; Szőlészet; Aromaanyagok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 28 Szep 2023 09:06 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nyitrainé Sárdy, Diána - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/783 |