Al-Janabi, Isam Khudhyer Zain (2023) Egg White and Fruit Juice Fermentation by Probiotic Bacteria. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
808506698.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
808506698_szdkivonat1.pdf
Letöltés (101kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 808506698; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-EN-ELELM; 808506698.pdf; 808506698_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:16 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Bujna, Erika GHR0L1 - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7708 |