MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Egg White and Fruit Juice Fermentation by Probiotic Bacteria

Al-Janabi, Isam Khudhyer Zain (2023) Egg White and Fruit Juice Fermentation by Probiotic Bacteria. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 808506698.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
808506698.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 808506698_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
808506698_szdkivonat1.pdf

Letöltés (101kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 808506698; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-EN-ELELM; 808506698.pdf; 808506698_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:16
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Bujna, Erika
GHR0L1
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7708
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése