Török, Sándor (2015) A búzaőrlemény szemcseméretének hatása a pizzatészta érzékszervi minőségére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Torok_Sandor.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Torok_Sandor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369311; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 54-55.; Gb. tanszéki jel; Búzaőrlemény; Pizza; Tésztaipari technológia; Tésztaipari alapanyagok; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 28 Szep 2023 07:08 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/768 |