MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A búzaőrlemény szemcseméretének hatása a pizzatészta érzékszervi minőségére

Török, Sándor (2015) A búzaőrlemény szemcseméretének hatása a pizzatészta érzékszervi minőségére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Torok_Sandor.pdf] Szöveg
Torok_Sandor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369311; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 54-55.; Gb. tanszéki jel; Búzaőrlemény; Pizza; Tésztaipari technológia; Tésztaipari alapanyagok; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 28 Szep 2023 07:08
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/768
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése