Óvári, Gergő (2018) Búzakorpa hidrolizátum alkoholos erjesztésének fokozása glükóz- és xilóz-hasznosító baktérium és élesztő törzsekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Ovari_Gergo.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Ovari_Gergo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (986kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389765; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, Élelmiszer-biotechnológia specializáció; Bibliogr.: p. 39-42.; Sör. tanszéki jel; Bioetanol; Bioüzemanyag-gyártás; Fermentációs technológiák; Erjesztett takarmányok; Búzakorpa; Alkoholos erjedés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 27 Szep 2023 14:33 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nguyen, Duc Quang - - Konzulens Farkas, Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/766 |