MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Búzakorpa hidrolizátum alkoholos erjesztésének fokozása glükóz- és xilóz-hasznosító baktérium és élesztő törzsekkel

Óvári, Gergő (2018) Búzakorpa hidrolizátum alkoholos erjesztésének fokozása glükóz- és xilóz-hasznosító baktérium és élesztő törzsekkel. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Ovari_Gergo.pdf] Szöveg
Ovari_Gergo.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (986kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389765; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, Élelmiszer-biotechnológia specializáció; Bibliogr.: p. 39-42.; Sör. tanszéki jel; Bioetanol; Bioüzemanyag-gyártás; Fermentációs technológiák; Erjesztett takarmányok; Búzakorpa; Alkoholos erjedés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 27 Szep 2023 14:33
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
Konzulens
Farkas, Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/766
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése