Fekete, Sándor (2023) A só és víz diffúziójának vizsgálata száraz sózás, nedves pácolás és ultrahangos nedves pácolás során. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
806256638.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
806256638_szdkivonat1.pdf
Letöltés (278kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 806256638; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-L-HU-ELELM; 806256638.pdf; 806256638_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Jónás, Gábor XIL25C - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7659 |