Schweiger, Lukács (2023) A teljes tojáslé különböző tartósító kezeléseinek hatása a teljes tojáslé, valamint az abból készült nyers és főtt tészta tulajdonságaira. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
806077739.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
806077739_szdkivonat1.pdf
Letöltés (254kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 806077739; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 806077739.pdf; 806077739_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Vargáné Dr. Tóth, Adrienn BFPUG2 - Konzulens Hidas, Karina Ilona H2GCHI - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7657 |