MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A teljes tojáslé különböző tartósító kezeléseinek hatása a teljes tojáslé, valamint az abból készült nyers és főtt tészta tulajdonságaira

Schweiger, Lukács (2023) A teljes tojáslé különböző tartósító kezeléseinek hatása a teljes tojáslé, valamint az abból készült nyers és főtt tészta tulajdonságaira. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 806077739.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
806077739.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 806077739_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
806077739_szdkivonat1.pdf

Letöltés (254kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 806077739; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 806077739.pdf; 806077739_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Vargáné Dr. Tóth, Adrienn
BFPUG2
-
Konzulens
Hidas, Karina Ilona
H2GCHI
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7657
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése