MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Analysis of the quality characteristics of different products containing enzyme-treated egg

Hamdoun, Haidy Mohamed Sayed Farid (2023) Analysis of the quality characteristics of different products containing enzyme-treated egg. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 806077565.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
806077565.pdf

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 806077565_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
806077565_szdkivonat1.pdf

Letöltés (89kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 806077565; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-EN-ELELM; 806077565.pdf; 806077565_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hidas, Karina Ilona
H2GCHI
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7655
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése