Romhányi, Zsombor (2023) Állati és növényi eredetű fehérjeporok oldhatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
806076626.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
806076626_szdkivonat1.pdf
Letöltés (342kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 806076626; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 806076626.pdf; 806076626_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hidas, Karina Ilona H2GCHI - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7653 |