MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Állati eredetű fehérjeporok technofunkciós tulajdonságainak vizsgálata

Búcsús, Nelli (2023) Állati eredetű fehérjeporok technofunkciós tulajdonságainak vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 806075296_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
806075296_szdkivonat1.pdf

Letöltés (212kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 806075296.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
806075296.pdf

Letöltés (5MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 806075296; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 806075296_szdkivonat1.pdf; 806075296.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hidas, Karina Ilona
H2GCHI
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7651
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése