MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kávéfőzési technikák hatása az ital érzékszervi és fiziko-kémiai tulajdonságaira

Fábián, Gábor János (2023) Kávéfőzési technikák hatása az ital érzékszervi és fiziko-kémiai tulajdonságaira. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 805287092.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
805287092.pdf

Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 805287092; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 805287092.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Gere, Attila
M56EUG
-
Konzulens
Benes, Eszter Luca
QBSPMX
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7647
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése