Al Halabi, Anas (2023) Characterization of plant protein powders: functional and digestive properties. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
805130003.pdf
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
805130003_szdkivonat1.pdf
Letöltés (103kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | 805130003; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; mesterképzés (MA/MSc); M-BUD-N-EN-ELELM; 805130003.pdf; 805130003_szdkivonat1.pdf |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Tormási, Judit RBEBOV - Konzulens Hidas, Karina Ilona H2GCHI - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7643 |