Molnár, Boglárka (2023) Tücsökfehérje tápértékének meghatározása és konyhatechnikai műveletek hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.
Teljes szövegElőzetes bemutató
805129775.pdf
Letöltés (898kB) | Előzetes bemutató
Előzetes bemutató
805129775_szdkivonat1.pdf
Letöltés (91kB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | 805129775; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 805129775.pdf; 805129775_szdkivonat1.pdf |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 20 Márc 2025 13:28 |
| Utolsó változtatás: | 24 Márc 2025 14:15 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Tormási, Judit RBEBOV - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7642 |


