MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Tücsökfehérje tápértékének meghatározása és konyhatechnikai műveletek hatásának vizsgálata

Molnár, Boglárka (2023) Tücsökfehérje tápértékének meghatározása és konyhatechnikai műveletek hatásának vizsgálata. Diploma Tézis, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of 805129775.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
805129775.pdf

Letöltés (898kB) | Előzetes bemutató
[thumbnail of 805129775_szdkivonat1.pdf]
Előzetes bemutató
Szöveg
805129775_szdkivonat1.pdf

Letöltés (91kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: 805129775; Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet; fac_eng; Élelmiszermérnöki; alapképzés (BA/BSc/BProf); B-BUD-N-HU-ELELM; 805129775.pdf; 805129775_szdkivonat1.pdf
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 20 Márc 2025 13:28
Utolsó változtatás: 24 Márc 2025 14:15
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Tormási, Judit
RBEBOV
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/7642
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése